Contactgegevens

Vergeer BV
Willeskop 13
3417 MA Montfoort
+31(0)348 471742
info@vergeerbv.nl

Diensten

Wat doen wij?

schoonmaakdiensten Oudewater Vergeer

Schoonmaak

Reguliere schoonmaak voor bedrijven, instellingen, woningbouwverenigingen en VVE's verzorgen, periodiek schoonmaken, sanitaire ruimtes ontsmetten,tegelwanden, tegelvloeren, voegen en sanitair intensief reinigen met stoom, kalk- en vetaanslag verwijderen, hand- en theedoeken wassen, strijken en vervangen.

Levering van sanitaire middelen, materialen en dispensers van papier, zeep en luchtverfrissers

Levering

In al uw behoeften op het gebied van sanitaire middelen, materialen en dispensers van papier, zeep en luchtverfrissers kunnen wij u voorzien. Ook de vullingen van de dispensers, zoals toiletpapier, papieren handdoekjes, handzeep en luchtverfrissers kunnen wij aan u leveren. Tevens is het mogelijk al uw schoonmaakmiddelen, -materialen en machines bij ons te bestellen. Dankzij onze jarenlange relaties met onze leveranciers hebben wij aantrekkelijke kortingen kunnen bedingen, waar wij u uiteraard ook van mee willen laten profiteren.
Doormiddel van een passend advies kunnen wij duidelijk in kaart brengen wat uw behoeftes zijn. Onze scherpe leveringsprijzen en kwaliteit van onze producten zal u dan ook doen overtuigen.

Vloeronderhoud Oudewater Vergeer

Vloeronderhoud

Tapijt reinigen (zowel de droge als de natte methode), linoleum-, marmoleum- en artoleumvloeren strippen en van dubbele waslaag voorzien, sportvloeren onderhouden, normale- en natuursteenvloeren onderhouden.

glasbewassing Oudewater Vergeer

Glasbewassing

De glasbewassing is binnen ons bedrijf een op zichzelf staande discipline. Wij onderhouden al sinds het begin van het bestaan van ons bedrijf diverse gebouwen, van winkeltjes in de binnenstad tot complete instellingen en kantoorpanden.
Wij werken uiteraard volgens alle gestelde eisen en richtlijnen van de ARBO-wetgeving. Alle materialen voldoen aan alle eisen en worden jaarlijks gecontroleerd en gekeurd. Onze glazenwassers zijn vakbekwame en vakgeschoolde mensen. Tevens is Vergeer BV lid van de Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten (OSB).

brandpreventie schoorsteen vegen Oudewater Vergeer

Schoorsteen vegen

Het laten vegen van de schoorsteen is belangrijk op het gebied van veiligheid, maar ook voor uw verzekering. Bij een schoorsteenbrand moet u namelijk aan kunnen tonen dat uw schoorsteen jaarlijks geveegd is.

schoonmaak woningen Oudewater Vergeer

Woningen

Woningen bij achterstallig onderhoud of verhuizing ontruimen, grof vuil afvoeren, woning ontsmetten.

 • Schoonmaakbedrijf in Oudewater

  Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in de regio Ijsselstein?

  Schoonmaakbedrijf Vergeer BV biedt professionele schoonmaakdiensten. Van schoonmaakonderhoud tot gevel reinigen. Wij zijn schoonmakers in hart en nieren. Schoonmaakbedrijf Vergeer BV werkt verfrissend, vooruitstrevend en is werkzaam in de regio Ijsselstein. Wij zijn altijd op zoek naar de juiste oplossing en zorgen ervoor dat al onze medewerkers vakgeschoold zijn.

  Schoorsteenvegers

  Het laten vegen van de schoorsteen is belangrijk op het gebied van veiligheid, maar ook voor uw verzekering. Bij een schoorsteenbrand moet u namelijk aan kunnen tonen dat uw schoorsteen jaarlijks geveegd is. Anders is de kans groot dat de verzekering de schade niet vergoed.

  Bij de reiniging wordt het roet afgezogen door een speciale roetstofzuiger, waarmee voorkomen wordt dat er roet in de woning terecht komt. Als de schoorsteenveger toch bezig is met het vegen van de rookkanalen, dan is het misschien verstandig om ook even de ontluchtingskanalen en de dakgoot te laten controleren en indien nodig te reinigen.

  Tevens leveren wij tegen gunstige prijzen allerlei soorten en maten schoorsteenkappen, waaronder trek kappen, kraaienkappen en vonkenvangers.

  Bent u nog geen klant? Neemt u dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

  Contact gegevens

  Vergeer BV
  Willeskop 13
  3417 MA Montfoort
  +31(0)348 471742
  info@vergeerbv.nl